Hello There, Guest! Login Register
Logo
Dismiss this notice
MaDLeeTs is not responsible for any attacks that are carried out on networks, websites or servers.
MaDLeeTs staff members cannot be held responsible.
All information on this forum is for educational purposes only.


http to https permanent redirect

  • 0 Vote(s) - 0 Average


10-12-2012, 10:29 PM #1
game Offline Junior Member **
Registered
Posts:10 Threads:3 Joined:Sep 2012 Reputation: 0
Mood: None
hello
I want to redirect http://www.client.domain.com to https://www.client.domain.com

when i try a htacess code its shwoing https://www.client.domain.com/client/ like that and give error. there client come in front also but i only need https://www.client.domain.com. can any want give me ths htaccess code .

must b with www redirect also. i have http://client.domain.com to http://www.client.domain.com code . so if u have both code work at a time.


thankyou

10-12-2012, 11:05 PM #2
M4DSh4k Offline Administrator *******
Administrators
Posts:182 Threads:56 Joined:Jul 2012 Reputation: 0
Mood: None
why are you making Duplicate Thread.
you have already made this thread here : http://www.madleets.com/Thread-permanent...ct-problem

kindly don't make it again.


~ M4DSH4k

./M4DSh4k
./MaD1337
./h4x0rl1f3


www.Fb.com/shak.haxor

Mad All Time.

10-13-2012, 11:07 AM #3
game Offline Junior Member **
Registered
Posts:10 Threads:3 Joined:Sep 2012 Reputation: 0
Mood: None
what u seen previus post ? that was http://***.com to http://www.***.com.
and this post http://www.client.domain.com to https://www.client.domain.com

this is https issue not www .... can you tell me what is the difrence between those post ? is it simiar post ? lol

1st read clearly then comment

10-13-2012, 01:05 PM #4
Bralo Offline Respected *****
Respected
Posts:165 Threads:35 Joined:Sep 2012 Reputation: 1
Mood: None
(10-13-2012, 11:07 AM)game Wrote:  what u seen previus post ? that was http://***.com to http://www.***.com.
and this post http://www.client.domain.com to https://www.client.domain.com

this is https issue not www .... can you tell me what is the difrence between those post ? is it simiar post ? lol

1st read clearly then comment
This is the same problem only different URL ...
Use your brain to figure it out next time

10-14-2012, 01:21 AM #5
game Offline Junior Member **
Registered
Posts:10 Threads:3 Joined:Sep 2012 Reputation: 0
Mood: None
i have using this code but when i browse this site it showing like
https://www.client.domain.com/client
i just want https://www.client.domain.com

12-26-2012, 02:57 AM #6
[email protected] Offline Posting Freak *****
Registered
Posts:936 Threads:133 Joined:Dec 2012 Reputation: 1
Mood: None
ohh duplicated Tonguesmiley



02-27-2013, 06:49 PM #7
SamxSkullx Offline MaDLeeTs LoVer *****
MaDLeeTs LoVer
Posts:472 Threads:240 Joined:Aug 2012 Reputation: 0
Mood: None
dupLicate Tonguesmiley

03-08-2013, 09:27 PM #8
Lnxr00t Offline MadLeets Vip ******
V.I.P
Posts:51 Threads:4 Joined:Jun 2012 Reputation: 0
Mood: None
u need to first purchase SSL certificate and then need to host it on server i dont know Much about itTonguesmiley
google is best option wink

03-20-2013, 03:11 PM #9
cyberjockey Offline Junior Member **
Registered
Posts:39 Threads:4 Joined:Nov 2012 Reputation: 0
Mood: None
Yep Google and best place on internet for programmers is w w w. stack over flow . c o m its like heaven for programmers.






Forum Jump:


Users browsing this thread:1 Guest(s)